loading

Des de petit em presentava en públic sense cap dificultat. Això els va fer que alguns pensessin en mi per recitar poesies, cantar o interpretar obres de teatre, tant a l’escola com a l’església i a la comunitat de veïns.

La joventut la vaig passar com a monitor del Club d’Exploradors i més tard com a líder juvenil.

La meva experiència acadèmica va ser tardana i es va enfocar en el servei missioner. Va transcórrer bàsicament a tres institucions educatives: les aules de l’Escola Industrial de València i El Port de Sagunt, on vaig obtenir el grau de Tècnic Especialista en Construccions Mecàniques, al Seminari Adventista Espanyol, situat a Sagunt, on vaig estudiar assignatures del grau en Teologia i, més tard, a l’Institut Professional Ribot i Serra de Sabadell, on vaig obtenir el grau de Tècnic en Animació Sociocultural.

Les meves experiències professionals s’han desenvolupat a les aules de Primària, Secundària i Formació Professional exercint la docència, a la indústria realitzant tasques de construcció de maquinària i manteniment d’equips industrials, i a l’àrea geriàtrica com a coordinador d’activitats socials i culturals dels residents d’una institució residencial per a gent gran.

També he tingut l’oportunitat de participar en projectes de col·laboració internacional a l’Uruguai i Angola.

En arribar a la meva jubilació, he decidit compartir amb la gent que m’envolta les meves habilitats comunicatives, parlades i cantades, mitjançant xerrades, concerts i enregistraments.

És un plaer per a mi que hagis decidit enfilar-te a qualsevol dels enregistraments d’aquesta pàgina. I t’agrairé molt que m’ho expressis comunicant-te amb mi.

Seminaris